Lokaal Op Hatsum werkt aan uw vitaliteit; Wandel of fiets voor een goed doel en ‘verwen’ de inwendige mens

Restaurant Lokaal Op Hatsum steunt de volksgezondheid. Beweging in de buitenlucht is… Bekijken

Lokaal Op Hatsum werkt aan uw vitaliteit; Wandel of fiets voor een goed doel en ‘verwen’ de inwendige mens

Restaurant Lokaal Op Hatsum steunt de volksgezondheid. Beweging in de buitenlucht is goed voor Uw lichaam en geest. Daarbij is het een geheel veilige manier van ‘uitgaan’. Wandel of fietst U vanuit Lokaal Op Hatsum voor het goede doel? Er zijn verschillende routes.

Lokaal op Hatsum organiseert voor de aankomende drie weekenden wandel- en fietsroutes. U bent vanaf 12:00 tot 16:00 uur Van Harte Welkom voor de start in Dronrijp. Geef op een gezellige, veilige en gezonde manier een boots aan Uw vitaliteit. Daarbij doneert U ‘automatisch’ ook nog eens aan een goed doel. Voor slechts € 7,50 heeft u een ticket om deel te mogen nemen aan een van de wandel- of fietsroutes. De routes leiden U door een prachtig stukje Friesland.

Aan de inwendige mens wordt door ons, Lokaal op Hatsum, ook gedacht. De prijs van het ticket is inclusief een kop koffie bij vertrek. Bij terugkomst serveren wij een dampende kop heerlijke erwtensoep.

Daarbij doneert u direct een bedrag aan een door u zelfgekozen goede doel. U hebt de keuze uit:

  • Voedselbank Harlingen/Franeker; De Helpende Hand
  • Stichting Hartekind
  • Vogelasiel De Fugelhelling

Samenvattend: Voor € 7,50 per persoon: consumpties, steun aan een goed doel, fiets- of wandelroute & heel veel gezond plezier. Start elke zater- en zondag 12:00 tot 16:00 uur bij Lokaal op Hatsum in Dronrijp. De actie loopt tot 6 december 2021.

Reserveren (niet noodzakelijk) kan via info@lokaalophatsum.nl. Bellen kan ook 0517 – 23 1688. Laat u ons even weten of u komt?
Voor meer informatie kunt u bellen met Corné van de Erve, telefoon 0517 – 23 1688

We houden onze natuurlijk aan de richtlijnen van het RIVM.


Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.