Wat vliegt de tijd! De vakantie loopt bijna ten einde. We staan te popelen om jullie te verwelkomen. Op donderdag 17 augustus zijn we weer helemaal klaar om jullie te begroeten bij Restaurant Lokaal op Hatsum. Of je nu terugkeert van vakantie of gewoon zin hebt in een gezellig samenzijn, onze deuren staan open en we kijken ernaar uit om jullie te zien. Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveren is mogelijk, stuur ons gewoon een berichtje of reserveer via onze website, www.lokaalophatsum.nl. Laten we samen de komende tijd tegemoet gaan met goede gesprekken, heerlijk eten en drinken, en de vertrouwde Hatsumse gezelligheid. Met een vriendelijke & culinaire groet Corné op Hatsum

Op donderdag 17 augustus zijn we weer helemaal klaar om jullie te begroeten bij Restaurant Lokaal op Hatsum. Of je nu terugkeert van vakantie of gewoon zin hebt in een gezellig samenzijn, onze deuren staan open en we kijken ernaar uit om jullie te zien.

Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveren is mogelijk, stuur ons gewoon een berichtje of reserveer via onze website, www.lokaalophatsum.nl. Laten we samen de komende tijd tegemoet gaan met goede gesprekken, heerlijk eten en drinken, en de vertrouwde Hatsumse gezelligheid.

Met een vriendelijke & culinaire groet Corné op Hatsum


Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.