Bent u een “vroege vogel” op zoek naar een smakelijk dinerarrangement? Dan hebben wij iets speciaals voor u! Het Serre-Menu.
Met een prachtig uitzicht op de ondergaande zon kunt u, ontspannen & genieten van een culinair tongstrelend menu. Vanzelfsprekend hebben wij een passende wijnen geselecteerd, deze maken uw diner compleet en zorgen voor de perfecte aanvulling op de gerechten.
 
Onze chef-kok heeft met zorg het diner samengesteld zodat de smaakpapillen optimaal geprikkeld worden. Wij koken met verse, lokale, seizoen producten welke het Friese land ons geeft.
 
Restaurant Lokaal op Hatsum biedt dit “vroeg vogel” dinerarrangement exclusief aan tussen 17:00 en 18:30 uur. Bij aankomst kunt u genieten van een heerlijk vijf-gangen-menu ‘Du Chef’ en als bonus ontvangt u één gang helemaal gratis! Dat is een korting die u niet wilt missen.
 
Dus waar wacht u nog op? Het aantal tafels in de serre is beperkt. Kom bij ons langs, of u nu met vrienden, familie of collega’s bent, en geniet van ons “vroege vogel” dinerarrangement tussen 17:00 en 18:30 uur.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.