Waar de kreeft in vroegere tijden nog werd gezien als armeluisvoedsel, wordt deze nu gewaardeerd vanwege zijn hoge culinaire waarde. Kreeft is een kostbaar en uniek product en staat bekend vanwege zijn exquisiete er verfijnde smaak. De smaak van het vlees wordt omschreven als subtiel en zacht. Des de meer reden om aan te schuiven bij onze Kreeft & Oester avond. Kreeft &oester avond in Lokaal op Hatsum op vrijdag 17 maart 2023, reserveren kan door te bellen naar 0517 -23 1688 of via de site van Restaurant Lokaal op Hatsum. (o.v.v. Kreeft & oesters)

Waar de kreeft in vroegere tijden nog werd gezien als armeluisvoedsel, wordt deze nu gewaardeerd vanwege zijn hoge culinaire waarde. Kreeft is een kostbaar en uniek product en staat bekend vanwege zijn exquisiete er verfijnde smaak. De smaak van het vlees wordt omschreven als subtiel en zacht. Des de meer reden om aan te schuiven bij onze Kreeft & Oester avond.

Kreeft &oester avond in Lokaal op Hatsum op vrijdag 17 maart 2023, reserveren kan door te bellen naar 0517 -23 1688 of via de site van Restaurant Lokaal op Hatsum. (o.v.v. Kreeft & oesters)


Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.