U hoeft niet ver weg te gaan om er even helemaal tussenuit te zijn. We kunnen u zeggen dat het in de winter echt prachtig & culinair genieten is Bij Restaurant Lokaal op Hatsum. Na een heerlijke wandeling bijvoorbeeld of fietstocht door de landerijen. De winter heeft ook zijn charme. Het kristalwit van vorst op de weilanden, heerlijk genieten van de warme kachel. Tijd doorbrengen met familie en vrienden, gezellig en knus binnen, terwijl het buiten verfrissend koud is. Ook culinair genieten vandaag, bel dan even met Corné op Hatsum voor een tafeltje. Tot straks! 0517-231688 of info@lokaalophatsum.nl

U hoeft niet ver weg te gaan om er even helemaal tussenuit te zijn. We kunnen u zeggen dat het in de winter echt prachtig & culinair genieten is Bij Restaurant Lokaal op Hatsum. Na een heerlijke wandeling bijvoorbeeld of fietstocht door de landerijen.

De winter heeft ook zijn charme. Het kristalwit van vorst op de weilanden, heerlijk genieten van de warme kachel. Tijd doorbrengen met familie en vrienden, gezellig en knus binnen, terwijl het buiten verfrissend koud is.

Ook culinair genieten vandaag, bel dan even met Corné op Hatsum voor een tafeltje. Tot straks! 0517-231688 of info@lokaalophatsum.nl


Geef een antwoord

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wij koken wat het Friese land ons geeft. Onze dagelijks wisselende 'Menu Du Chef' kan bestaan uit vlees, vis en/of veganistische gerechten. Aan U de keuze!
Reserveer nu jouw tafel
Reserveer nu
Reserveer nu jouw tafel
Join our newsletter and get 40% off your next purchase
Subscribe Now