Restaurant Lokaal op Hatsum, Het mooiste terrras van Friesland, onder de rook van Leeuwarden, Harlingen en Franeker, goed bereikbaar. **Ze zijn er weer: Mosselen!** Kom genieten van onze heerlijk verse mosselen, klassiek gekookt en geserveerd op het terras of in de serre. Laat je verrassen door de volle smaak van de zee, bereid met onze speciale kruidenmix en geserveerd met huisgemaakte frietjes. Naast de klassieke bereiding bieden wij ook verschillende andere mogelijkheden om van deze delicatesse te genieten. Probeer onze mosselen in witte wijnsaus, met een romige knoflooksaus, of onze pittige variant met chili en verse kruiden. Ervaar een heerlijke maaltijd in een ontspannen en sfeervolle omgeving. Reserveer snel je tafel en geniet van een onvergetelijke culinaire beleving. Tot snel op ons terras of in onze sfeervolle serre!

Geniet op het mooiste terras van Friesland, onder de rook van Leeuwarden, Harlingen en Franeker.

Kom genieten van onze heerlijk verse mosselen, klassiek gekookt en geserveerd op het terras of in de serre. Laat je verrassen door de volle smaak van de zee, bereid met onze kruiden uit eigen tuin en geserveerd met frietjes of  in huis gebakken brood.

Naast de klassieke bereiding bieden wij ook verschillende andere mogelijkheden vanaf onze menukaart!

Ervaar een heerlijke maaltijd in een ontspannen en sfeervolle omgeving. Reserveer snel je tafel en geniet van een onvergetelijke culinaire beleving.

Tot snel op ons terras of in onze sfeervolle serre!


Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.