Lokaal op Hatsum is centraal vanuit Friesland wandelen en fietsen.Komt U met de auto, wij zijn per auto goed bereikbaar en hebben gratis voldoende parkeergelegenheid. De trein stop ‘voor de deur’ dus met de fiets in de trein naar ons toe komen ook geen probleem. Per fiets zijn wij uiteraard ook zeer goed bereikbaar.

We hebben, voor U en Uw gasten, een groot aantal wandel- en fietsroutes ‘uitgezet’. Zo sturen wij u naar de mooiste, leukste & bijzondere ‘pareltjes’ in de omgeving. Een heerlijke rustige tocht met het uitzicht op het ‘Fryske’ boerenlandschap. Maar ook een trip langs oude authentieke dorpskerken is mogelijk. Of toch liever een tour langs het Van Haringsmakanaal. De steden Franeker, Harlingen, Leeuwarden en Bolsward liggen ook op fietsafstand. De verschillen zitten niet alleen in het thema maar ook in afstand.

Lokaal Op Hatsum en Corona, moed houden

U kunt starten op ons heerlijk terras, bij minder weer ontvangen wij U graag in onze serre. Wat dacht U van een begin met een vers gezet bakje koffie en een uit de warme oven, een huisgemaakt appelgebak.

Voor onderweg hebben wij meerdere mogelijkheden. Wij overhandigen U met alle plezier een “knapzak”. Daarin rijkelijk belegde broodjes of een ‘borrelplank voor onderweg’ en één van de routes naar wens. Bij helder weer kunt U onderweg kilometers vooruit kijken en genieten van de Friese cultuur in een authentiek polderlandschap.

Na afloop kunt U relaxen met een wel verdiende borrelplank. Of heeft U de voorkeur voor een heerlijk flesje wijn? Wilt U langer onze gast zijn. Geen probleem dan kookt chef graag voor U. Dit alles gemaakt met verse ingrediënten uit de streek.

U wilt graag fietsen, maar hebt zelf geen fiets? Dan kunt U altijd nog opstappen op onze (elektrische)fiets of E-chopper. Zo kunt U altijd genieten van ‘de Friese gastvrijheid’. Als U een fiets of E-chopper wilt huren dit graag minimaal 24 uur vooraf aangeven.

Voor meer informatie bel naar: 0517 23 16 88

of mail naar: info@lokaalophatsum.nl

Borrelplank

Reacties zijn gesloten