Vandaag gebeld met onze jager Henk om te bespreken welk wild we kunnen gaan serveren op onze Wild-avond op vrijdag 18 november 2022

Op vrijdag 18 november serveren wij een 4,… Bekijken

Vandaag gebeld met onze jager Henk om te bespreken welk wild we kunnen gaan serveren op onze Wild-avond op vrijdag 18 november 2022 Op vrijdag 18 november serveren wij een 4, 5, 6 of 7 gangen-diner menu met verschillende gerechten van wild. Tongstrelend lekker en culinair genieten. Geen liefhebber van wild,…

Bekijken

We wisten niet dat onze culinaire, tongstrelende gerechten zo lekker zijn dat er ook behoefte is om ‘s nachts te dineren in Lokaal op Hatsum.   Onze gasten zijn altijd welkom, met reservering ook buiten de openingstijden EN via de voordeur, die we met alle plezier openhouden voor u.   We bieden…

Bekijken

Het was tijdens het ‘dineren bij kaarslicht’ bijzonder, gezellig en heerlijk eten. Dat smaakt naar meer….. Wanneer prikt u een vorkje mee ‘als een god in Frankrijk’? Restaurant Lokaal 0517-231688 of info@lokaalophatsum.nl…

Bekijken

Morgen, zaterdag 29 oktober 2022, is het de nacht van de nacht. Daarom doven wij het licht en steken de kaarsen aan. Heerlijk culinaire genieten van een tongstrelend 4 gangen-diner-menu. Het belooft daarbij ook een romantische avond te worden.?   Reserveer om zeker te zijn van een tafeltje ?0517-231688 of ?info@lokaalophatsum.nl …

Bekijken

Afgelopen woensdag was het dan zover de inauguratie van Lokaal Op Hatsum bij Euro-Toques Nederland. Later vertel ik wel meer, eerst vanavond weer gasten ‘in de watten’ leggen. Prik u een vorkje mee vanavond? Bel 0517-231677 of mail naar: info@lokaalophatsum.nl om zeker te zijn van een plekje. Dan ontvangen wij…

Bekijken
Van al het zeeleven is de mossel misschien wel het meest duurzame product wat je kunt eten. Daarbij zijn mosselen ontzettend lekker. En dat willen we vieren tijdens de Nationale… Bekijken

Van al het zeeleven is de mossel misschien wel het meest duurzame product wat je kunt eten. Daarbij zijn mosselen ontzettend lekker. En dat willen we vieren tijdens de Nationale Mosselweek van 20 t/m 23 oktober.  Tijdens deze week staat de duurzame mosselbite centraal. Wij serveren de mossel als culinaire…

Bekijken

Wie is de Chef? m/v Restaurant Lokaal Op Hatsum zoekt een happy chef kok! Goede koks zijn schaars en we beseffen dat we voor een fijne kok ons best moeten doen. Daarom zijn we zo transparant mogelijk over wat we jou als Chef-Kok m/v of zelfstandig werkende Kok met ambitie m/v of…

Bekijken
Het bruidspaar van afgelopen vrijdag schreef ons: Beste Corné, Hartelijk dank voor de bijdrage aan een geweldige dag. We hebben uiterst genoten en de start bij Lokaal op Hatsum was fantastisch. We zitten nu te blozen en zijn stiekem ook wel erg trots al hebben we alleen maar ons werk gedaan. Ook trouwplannen, Corné vertelt graag geheel vrijblijvend meer. www.lokaalophatsum.nl #feest #friesland #familie #huwelijk #harlingen #dineren #biologischeten #leeuwarden #franeker #buiteneten

PERSBERICHT Huwelijks High Tea op Hatsum, de bruidsbeurs 2.0! Bruidsbeurs 2.0 groot succes krijgt een vervolg Dronrijp – Liefde hing in de lucht, afgelopen zondag 25 september op de bruidsbeurs 2.0 in Lokaal op Hatsum te Dronrijp. Deze keer ging het om een special edition, namelijk de Huwelijks High Tea Op Hatsum. Onder het…

Bekijken