Gaan de voetjes van de vloer? Huwelijks High Tea Hatsum, nog enkele plaatsen beschikbaar, reserveer nu 0517-231688!

Een huwelijk kan niet zonder muziek. Daarom hebben wij voor de Huwelijks Tea op Hatsum het duo Acoustic Klick uitgenodigd. Dit akoestische duo bestaat uit zangeres Inge Teertstra en zanger/gitarist Dick Postma.

Inge is een muzikale duizendpoot en tevens dirigente van het koor Leed-Vermaak. Zij heeft ook haar sporen verdiend als regisseur van het Sinterklaassprookje en als frontvrouw van Gospelband Ichthus. Dick is zich na een stevige carrière als beroepsmilitair op muziek gaan toeleggen. Naast de optredens met Acoustic Klick, is hij in het MCL “gastheer met muziek”.

In de loop der jaren hebben de toegankelijke Inge & Dick een breed repertoire opgebouwd waarbij bekende pop, folk en luisterliedjes voorbijkomen uit de top 2000. De muziek is easy listening, het overheerst niet en past perfect bij de borrel en het diner. Het volume wordt aangepast aan het moment. Met hun twee zangstemmen en een akoestisch gitaar brengen zij mooie harmonieën, zoals The Boxer van Simon and Garfunkel. Als je bij deze stemmen geen liefde bij voelt, dan weten wij het ook niet meer.

Misschien hebben jullie als stel wel een “liedje samen”. Vraag op de Huwelijks High Tea eens aan Acoustic Klick of ze het kennen. Misschien heb je geluk en krijg je meteen te horen hoe dat gaat klinken op jouw bruiloft!


Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.