Het bruidspaar van afgelopen vrijdag schreef ons: Beste Corné, Hartelijk dank voor de bijdrage aan een geweldige dag. We hebben uiterst genoten en de start bij Lokaal op Hatsum was fantastisch. We zitten nu te blozen en zijn stiekem ook wel erg trots al hebben we alleen maar ons werk gedaan. Ook trouwplannen, Corné vertelt graag geheel vrijblijvend meer. www.lokaalophatsum.nl #feest #friesland #familie #huwelijk #harlingen #dineren #biologischeten #leeuwarden #franeker #buiteneten

PERSBERICHT

Huwelijks High Tea op Hatsum, de bruidsbeurs 2.0!
Bruidsbeurs 2.0 groot succes krijgt een vervolg

Dronrijp – Liefde hing in de lucht, afgelopen zondag 25 september op de bruidsbeurs 2.0 in Lokaal op Hatsum te Dronrijp.
Deze keer ging het om een special edition, namelijk de Huwelijks High Tea Op Hatsum.
Onder het genot van allerlei lekkernijen en vele kopjes thee en een drankje met bubbels bij binnenkomst, konden alle toekomstige bruidjes en hun aanhang persoonlijk en laagdrempelig kennismaken met allerlei trouwleveranciers uit de regio.

Naast de basis van het huwelijkscollectief op Hatsum, gevormd door Lokaal op Hatsum, Trouwambtenaar Nynke Dijk, Hendriks Fotografie en Dandez Prepress, kon je kennismaken met bruidsmodeleverancier The One Bridal, Tattooeeerder Bas Needle Art en leverancier en createur van trouwbedankjes, Helma Groenworkshops. Het prachtige bloemwerk werd geleverd door Ilona Oostenveld Bloemstyling uit Makkum en weddingplanner en evenementenvrouw Esmeralda Kimkes van In4More, zorgde voor de stijlvolle aankleding. De bruidsbeurs werd op opgeluisterd met muziek van het in de regio bekende duo AcousticKlick, gevormd door Dick Bakker en Inge Teerntstra.

Door de kleinschalige opzet was er voor alle gasten veel persoonlijke aandacht en werd het een feestje waar de liefde en het plezier van af spatten!
Wegens het succes van deze opzet zal er op 19 februari aanstaande een speciale Valentijns-editie plaats vinden.
Alle bruidjes die tijdens Valentijnsdag zijn gevraagd door hun lieftallige, kunnen meteen spijkers met koppen slaan voor hun huwelijk tijdens een Bruidsdiner Op Hatsum!


Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.