Wie is de Chef? m/v Restaurant Lokaal Op Hatsum zoekt een happy chef kok! Goede koks zijn schaars en we beseffen dat we voor een fijne kok ons best moeten doen. Daarom zijn we zo transparant mogelijk over wat we jou als Chef-Kok m/v of zelfstandig werkende Kok met ambitie m/v of ZZP kok kunnen bieden: Werktijden: Je start vaak niet eerder dan 12:30 uur. Meestal lig je met een beetje geluk voor middernacht in je nestje. Op maandag, dinsdag en woensdag zijn we gesloten. Je hebt 1 weekend per 14 dagen vrij. Dat betekent dat, je 1x per 14 dagen, 6 dagen achter elkaar kunt genieten van je vrije dagen Je kunt gewoon in de zomer met vakantie Je hebt de 2de kerstdag vrij. Met Oud en Nieuw ben je vrij. Over je toekomstige werkgever: De mensen die bij Op Hatsum werken, werken daar meestal lang. Wij doen erg ons best om harmonie en een goede sfeer neer te zetten. Eigenaar Corné is kritisch en heeft gastvrijheid hoog in het vaandel. Soms staat hij op zijn strepen als het gaat om kwaliteit. Gelukkig is hij aanspreekbaar op zijn gemopper en kan hij ook heel goed “sorry” zeggen! Corné heeft ambities en deelt deze graag met jou, maar is ook een mensenmens en houdt van werken met plezier. Onze ideale chef: Zelfstandig werkend Is een creatieve chef kok, of een kok met ambitie om zich te ontwikkelen Vindt het leuk om met streek- en seizoen producten te werken Heeft oog voor zijn collega’s Maakt fouten, waar we allemaal van willen leren Omdat we snappen dat er van een chef vaak veel gevraagd wordt, zijn we bereid om in overleg, de taken die jij erg vervelend vindt, jou uit handen te nemen. Zo kun jij je focussen op het leveren van kwaliteit & het koken van de heerlijkste culinaire gerechten. Iedereen blij! Voor ZZP ‘ers: We hebben ook belangstelling voor ZZP chefs die de baan eventueel willen delen met een andere ZZP-er, of in ZZP-Chefs die in willen vallen. Continuïteit is voor ons belangrijk. We investeren graag in jouw ontwikkeling en hopen dat je daardoor een langere periode bij ons blijft. Belangstelling: bel (0517-231688), mail (info@lokaalophatsum.nl), app (0517-231688) of kom snel koffiedrinken met Corne van de Erve.

Wie is de Chef? m/v

Restaurant Lokaal Op Hatsum zoekt een happy chef kok!

Goede koks zijn schaars en we beseffen dat we voor een fijne kok ons best moeten doen. Daarom zijn we zo transparant mogelijk over wat we jou als Chef-Kok m/v of zelfstandig werkende Kok met ambitie m/v of ZZP kok kunnen bieden:

Werktijden:

  • Je start vaak niet eerder dan 12:30 uur. Meestal lig je met een beetje geluk voor middernacht in je nestje.
  • Op maandag, dinsdag en woensdag zijn we gesloten.
  • Je hebt 1 weekend per 14 dagen vrij. Dat betekent dat, je 1x per 14 dagen, 6 dagen achter elkaar kunt genieten van je vrije dagen
  • Je kunt gewoon in de zomer met vakantie
  • Je hebt de 2de kerstdag vrij.
  • Met Oud en Nieuw ben je vrij.

Over je toekomstige werkgever:

De mensen die bij Op Hatsum werken, werken daar meestal lang. Wij doen erg ons best om harmonie en een goede sfeer neer te zetten.  Eigenaar Corné is kritisch en heeft gastvrijheid hoog in het vaandel. Soms staat hij op zijn strepen als het gaat om kwaliteit. Gelukkig is hij aanspreekbaar op zijn gemopper en kan hij ook heel goed “sorry” zeggen!  Corné heeft ambities en deelt deze graag met jou, maar is ook een mensenmens en houdt van werken met plezier.

Onze ideale chef:

  • Zelfstandig werkend
  • Is een creatieve chef kok, of een kok met ambitie om zich te ontwikkelen
  • Vindt het leuk om met streek- en seizoen producten te werken
  • Heeft oog voor zijn collega’s
  • Maakt fouten, waar we allemaal van willen leren

Omdat we snappen dat er van een chef vaak veel gevraagd wordt, zijn we bereid om in overleg, de taken die jij erg vervelend vindt, jou uit handen te nemen. Zo kun jij je focussen op het leveren van kwaliteit & het koken van de heerlijkste culinaire gerechten.  Iedereen blij!

Voor ZZP ‘ers:

We hebben ook belangstelling voor ZZP chefs die de baan eventueel willen delen met een andere ZZP-er, of in ZZP-Chefs die in willen vallen. Continuïteit is voor ons belangrijk. We investeren graag in jouw ontwikkeling en hopen dat je daardoor een langere periode bij ons blijft.

Belangstelling: bel (0517-231688), mail (info@lokaalophatsum.nl), app (0517-231688) of kom snel koffiedrinken met Corné van de Erve.


Geef een antwoord

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wij koken wat het Friese land ons geeft. Onze dagelijks wisselende 'Menu Du Chef' kan bestaan uit vlees, vis en/of veganistische gerechten. Aan U de keuze!
Reserveer nu jouw tafel
Reserveer nu
Reserveer nu jouw tafel
Join our newsletter and get 40% off your next purchase
Subscribe Now