Eerste paasdag, 31 maart 2024, 10.30 tot 12.30 uur Restaurant Lokaal Op Hatsum nodigt iedereen van harte uit om paaseieren te komen zoeken. De paashaas heeft verschillende gekleurde eieren, buiten in de tuin, verstopt Het paaseieren zoeken is volledig gratis, voor iedereen tot 11 jaar! Opgeven kan (= verplicht) via info@lokaalophatsum.nl. In restaurant Lokaal Op Hatsum kunnen de kinderen hun ouders ‘achter laten’ voor een kopje koffie met bijvoorbeeld een huisgemaakt appelgebak. Onder het genot van een glaasje limonade of prik kunnen de kinderen even bijkomen of opwarmen. De Paashaas wil graag weten hoeveel eieren er gekleurd mogen worden in ‘Lokaal Hatsum’. Daarom wil hij graag weten hoeveel kinderen er komen zoeken. Opgeven kan via info@lokaalophatsum.nl  of bel met Corné op Hatsum 0517-23 1688. Geen zin om buiten de eieren te zoeken, maar wel lekkere trek dan kunt u terecht in ons restaurant voor een overheerlijke Paasbrunch. Later op de dag serveren wij vanaf 17:00 uur een heerlijk culinair lente-menu ‘du Chef’.

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 31/03/2024
10:30 am - 12:30 pm

Locatie
Restaurant Lokaal op Hatsum

Categorieën Geen Categorieën


Restaurant Lokaal Op Hatsum nodigt iedereen van harte uit om paaseieren te komen zoeken. De paashaas heeft verschillende gekleurde eieren, buiten in de tuin, verstopt Het paaseieren zoeken is volledig gratis, voor iedereen tot 11 jaar! Opgeven kan (= verplicht) via info@lokaalophatsum.nl.

In restaurant Lokaal Op Hatsum kunnen de kinderen hun ouders ‘achter laten’ voor een kopje koffie met bijvoorbeeld een huisgemaakt appelgebak. Onder het genot van een glaasje limonade of prik kunnen de kinderen even bijkomen of opwarmen.

De Paashaas wil graag weten hoeveel eieren er gekleurd mogen worden in ‘Lokaal Hatsum’. Daarom wil hij graag weten hoeveel kinderen er komen zoeken. Opgeven kan via info@lokaalophatsum.nl  of bel met Corné op Hatsum 0517-23 1688.

Geen zin om buiten de eieren te zoeken, maar wel lekkere trek dan kunt u terecht in ons restaurant voor een overheerlijke Paasbrunch. Later op de dag serveren wij vanaf 17:00 uur een heerlijk culinair lente-menu ‘du Chef’.


Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.