Bij Restaurant Lokaal op Hatsum in Dronrijp (Friesland) kunt u op donderdag 23 maart november ’24 romantisch genieten van ons culinair verassings-menu “Du Chef”. Het hele restaurant is verlicht met kaarsen. “Intiem dineren met z’n tweetjes en dan ook nog by candle light, romantischer kan bijna niet“. Reserveren is gewenst: dit kan door te bellen naar 0517 – 23 1688 of via de website van Restaurant Lokaal op Hatsum.

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 23/03/2024
5:00 pm - 10:00 pm

Locatie
Restaurant Lokaal op Hatsum

Categorieën


Bij Restaurant Lokaal op Hatsum in Dronrijp (Friesland) kunt u op donderdag 23 maart ’24 romantisch genieten van ons culinair verassings-menu “Du Chef”. Het hele restaurant is verlicht met kaarsen.  “Intiem dineren met z’n tweetjes en dan ook nog by candle light, romantischer kan bijna niet“.

Reserveren is gewenst: dit kan door te bellen naar 0517 – 23 1688 of via de website van Restaurant Lokaal op Hatsum.

Dineren bij kaarslicht een romantische tête-à-tête

Boeren-chique uit eten in Dronrijp bij restaurant Lokaal op Hatsum!

 

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in onze samenleving en daarom zijn we blij om aan te kondigen dat dineren bij kaarslicht ook duurzaam kan zijn. Dit nieuwe initiatief hebben we genomen, na het succes van dineren bij kaarslicht tijdens de ‘nacht van de nacht’. Op zaterdag 23 maart 2024 kunnen gasten genieten van een romantische avond bij kaarslicht zonder zich zorgen te maken over hun impact op het milieu.

Ons restaurant heeft besloten om over te stappen op duurzame kaarsen, die zijn gemaakt van natuurlijke materialen en een langere brandtijd hebben. Dit zorgt niet alleen voor een mooie ambiance, maar ook voor minder afval en CO2-uitstoot.

Daarnaast koken onze koks met duurzame, lokale en zoveel mogelijk plantaardige ingrediënten. Onze gerechten zijn smaakvol en gezond, terwijl we tegelijkertijd onze ecologische voetafdruk verkleinen. We werken samen met lokale boeren en producenten om zo de lokale economie te ondersteunen en ons voedselverspilling te verminderen.

We nodigen iedereen uit om te genieten van een romantische avond bij kaarslicht en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzame toekomst. Kom langs en ontdek ons menu ‘Du Chef’ en duurzame kaarsen.

Onze visie is dat goed eten is het fundament van geluk is, en dat goed eten & welgemeend vorstelijk gastheerschap intens gelukkig maken. Voor een portie (culinair) geluk bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Reserveren kan via info@lokaalophatsum.nl. Bellen kan ook 0517 – 23 1688.

 


Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.