Wegens toenemende drukte zijn wij op zoek naar:

Gastheer of -vrouw pur sang en/of Leerling gastheer M/V

Bij Lokaal Op Hatsum zijn wij er om de boeren, burgers en buitenlui ultiem gelukkig… Bekijken

Wegens toenemende drukte zijn wij op zoek naar:

Gastheer of -vrouw pur sang en/of Leerling gastheer M/V

Bij Lokaal Op Hatsum zijn wij er om de boeren, burgers en buitenlui ultiem gelukkig te maken.

Wij ontvangen onze gasten bijzonder gastvrij, jij ook? Naast het bedienen van onze gasten in het restaurant verzorg je ook de bediening op onze terrassen & bij en feestelijke diners. Daarnaast zijn wij de locatie bij uitstek voor unieke bedrijfsuitjes, familiefeesten, trouwerijen, vergaderingen, verjaardagen en vele andere gelegenheden.

Ben jij in het bezit van “het gastvrijheid-gen” en wil je graag een uitstekende, ambachtelijke gastheer m/v worden, neem dan contact met ons op! Ervaring vinden wij veel minder belangrijk dan enthousiasme en leergierigheid! Je bent flexibel inzetbaar, stressbestendig en kan goed georganiseerd werken. Dit alles kan parttime, als leerling (BBL/BOL), stage enzovoorts, wij zijn flexibel.

Lokaal Op Hatsum is een jong & groeiend bedrijf met een enthousiast, gezellig & divers team. Met de juiste instelling is iedereen welkom en ‘doorlopende ontwikkeling’ is onze tweede natuur. Onze gerechten wisselen wekelijks, we werken met de streekproducten die ‘het land’ ons geeft. Lid van Dutch Cuisine en van Euro-Toques Nederland.

Kortom: Goed eten is het fundament van geluk. Goed eten & welgemeend vorstelijk gastheerschap brengt intens geluk. Intens geluk in combinatie met theatraal & traditioneel plezier is ultiem geluk.

Als toonaangevend bedrijf doen we dat in de sfeer van “Boeren-chique” uit de jaren 30 van de vorige eeuw. Waarbij elke ‘gang’ een beleving is.

Wij zijn zowel met de auto als het openbaar vervoer goed, snel (8-10 minuten) en ‘regelmatig’ bereikbaar vanuit Leeuwarden, Franeker en Harlingen.

Ben jij, of ken jij, de gastheer of -vrouw pur sang, dan zoeken we jou! Mail of stuur dan je CV, inclusief motivatiebrief naar info@lokaalophatsum.nl ter attentie van De heer Van de Erve. Voor meer informatie www.lokaalophatsum.nl of 0517 – 23 1688.

Lokaal op Hatsum – Hatzum 13 – 9035 VK  Dronryp

 


Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.