vergaderen in Lokaal Op Hatsum, Dronrijp leeuwarden Friesland

GEZOCHT WEGENS TOENEMENDE DRUKTE:
AMBITIEUZE ZELFSTANDIG WERKENDE KOK

Voor Lokaal Op Hatsum (centraal gelegen, goed bereikbaar per auto, OV en fiets) zijn we op zoek naar een zelfstandig werkende kok met een “brok” ambitie.

Als zelfstandig werkende kok ben je de rechterhand van de chefkok, ben je zelfstandig en heb je passie voor koken. Met de gehele keukenbrigade zorg je ervoor dat al onze gasten heerlijk zullen eten. In de keuken werken we zoveel mogelijk met biologische en streekproducten.

Daarnaast bieden we een baan met doorgroeimogelijkheden en geven we je ruimte om ook je eigen creativiteit te laten zien binnen het bedrijf en de menukaarten (dus ook op de borden 😉).

Naast gasten die ‘eten van de kaart’ is restaurant Lokaal Op Hatsum, de locatie bij uitstek voor unieke bedrijfsuitjes, familiefeesten, trouwerijen, vergaderingen, verjaardagen en vele andere gelegenheden. Voor kleine en grote groepen!

Je komt terecht in een jong & groeiend bedrijf met een enthousiast team, waar hard werken tot de mogelijkheden hoort. Je kunt er met de juiste instelling een hoop leren. In principe gaan we uit van een 32-urige werkweek. Onze kaart wisselt maandelijks, dus er is ook voldoende ruimte aanwezig om jezelf creatief te ontwikkelen.

Ken of ben jij die leergierige kok, die zijn of haar ‘kooktijd’ in een bedrijf wil doorbrengen dat nog midden in de groei zit en waar zeker ook ruimte is voor een eigen inbreng. Ben je niet vies van hard werken, heb je een behoorlijk verantwoordelijkheidsgevoel en kun jij die vier dagen vrijmaken om lekker te shinen in onze keuken?

Je kan solliciteren door een motivatiebrief en CV te sturen naar info@lokaalophatsum.nl t.a.v. Corné van de Erve.


Reacties zijn gesloten