Wie wordt onze kok? m/v
Restaurant Lokaal Op Hatsum zoekt een happy kok!
 
Goede koks zijn schaars en we beseffen dat we voor een fijne kok ons best moeten doen. Daarom zijn we zo transparant mogelijk over wat we jou als zelfstandig werkende Kok m/v, leerling kok M/V of ZZP kok kunnen bieden:
 
Werktijden:
Je start vaak niet eerder dan 12:30 uur. Meestal lig je met een beetje geluk voor middernacht in je nestje.
Op maandag, dinsdag en woensdag zijn we gesloten.
Je hebt 1 weekend per 14 dagen vrij. Dat betekent dat, je 1x per 14 dagen, 6 dagen achter elkaar kunt genieten van je vrije dagen
Je kunt gewoon in de zomer met vakantie
Je hebt de 2de kerstdag vrij.
Met Oud en Nieuw ben je vrij.
 
Over je toekomstige werkgever:
De mensen die bij Op Hatsum werken, werken daar meestal lang. Wij doen erg ons best om harmonie en een goede sfeer neer te zetten. Eigenaar Corné is kritisch en heeft gastvrijheid hoog in het vaandel. Soms staat hij op zijn strepen als het gaat om kwaliteit. Gelukkig is hij aanspreekbaar op zijn gemopper en kan hij ook heel goed “sorry” zeggen! Corné heeft ambities en deelt deze graag met jou, maar is ook een mensenmens en houdt van werken met plezier.
 
Onze ideale kok:
Zelfstandig werkend
Is een creatieve kok met ambitie om zich te ontwikkelen
Vindt het leuk om met streek- en seizoen producten te werken
Heeft oog voor zijn collega’s
Maakt fouten, waar we allemaal van willen leren
 
Omdat we snappen dat er van een kok vaak veel gevraagd wordt, zijn we bereid om in overleg, de taken die jij erg vervelend vindt, jou uit handen te nemen. Zo kun jij je focussen op het leveren van kwaliteit & het koken van de heerlijkste culinaire gerechten. Iedereen blij!
 
Voor ZZP ‘ers:
We hebben ook belangstelling voor ZZP koks die de baan eventueel willen delen met een andere ZZP-er. Continuïteit is voor ons belangrijk. We investeren graag in jouw ontwikkeling en hopen dat je daardoor een langere periode bij ons blijft.
 
Belangstelling: bel (0517-231688), mail (info@lokaalophatsum.nl), app (0517-231688) of kom snel koffiedrinken met Corné van de Erve.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.