Lokaal Op Hatsum kreeg telefoon….Vandaag ging de telefoon in Lokaal Op Hatsum. We waren verrast! Want niemand minder dan Sinterklaas zegt aan de telefoon. Hij wilde een reservering maken voor… Bekijken

Lokaal Op Hatsum kreeg telefoon….

Vandaag ging de telefoon in Lokaal Op Hatsum. We waren verrast! Want niemand minder dan Sinterklaas zegt aan de telefoon. Hij wilde een reservering maken voor zondag 1 december 2019.

Zondag 1 december 2019 wil Sinterklaas komen ontbijten met zoveel mogelijk kinderen. Omdat Sint uitslaapt begint het ontbijt om 10:00 uur. Je mag je ouders, opa, oma, broertjes, zusjes allemaal mee brengen. Om 12:00 uur is het afgelopen. Dan gaat Sinterklaas zijn middagdutje doen. Kosten voor het ontbijt zijn 5,00 per persoon. Verder VOL = VOL dus reserveren via sinterklaas@LokaalOpHatsum.nl. Bellen net als Sinterklaas kan natuurlijk ook 0517 – 23 1688.

In de middag 14:00 tot 16:00 uur een groot Sinterklaas feest met activiteiten, muziek en dans. Natuurlijk komen Sinterklaas en Hoofd-Piet ook langs. Voor alle kinderen uit de buurt. Reserveren niet nodig, vol = vol en Sinterklaas betaald; gratis toegang met andere woorden.


Reacties zijn gesloten