Vanavond zijn we vol! Ons restaurant is gemakkelijk bereikbaar en ligt op een prachtige locatie in centraal Friesland. Of u nu met de auto, fiets of trein komt. Door de ligging komt het niet alleen dat er vanavond geen tafels meer beschikbaar zijn. Zelf denken we denk meer aan: het culinaire koken & het vakmanschap van Jordi Talman onze chef-kok. Plus de authentiek, gezellige en vorstelijke gastvrijheid. Kies voor ons 4-gangen verrassingsmenu en ervaar zelf waarom ons restaurant zo populair is onder culinaire fijnproevers. Wacht niet langer en trakteer uzelf op een culinaire avond uit bij ons restaurant op Hatsum.. Reserveer nu uw tafel en laat ons u laten genieten van een onvergetelijke eetervaring! Telefoon 0517-231688 @mail info@lokaalophatsum.nl of site www.lokaalophatsum.nl

Vanavond zijn we vol! Ons restaurant is gemakkelijk bereikbaar en ligt op een prachtige locatie in centraal Friesland. Of u nu met de auto, fiets of trein komt. Door de ligging komt het niet alleen dat er vanavond geen tafels meer beschikbaar zijn. Zelf denken we denk meer aan: het culinaire koken & het vakmanschap van Jordi Talman onze chef-kok. Plus de authentiek, gezellige en vorstelijke gastvrijheid.

Kies voor ons 4-gangen verrassingsmenu en ervaar zelf waarom ons restaurant zo populair is onder culinaire fijnproevers.

Wacht niet langer en trakteer uzelf op een culinaire avond uit bij ons restaurant op Hatsum.. Reserveer nu uw tafel en laat ons u laten genieten van een onvergetelijke eetervaring!

Telefoon 0517-231688 @mail info@lokaalophatsum.nl of site www.lokaalophatsum.nl


Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.