Beste restauranteigenaar en team, Wat een geweldig nieuws! De nieuwste editie van Dining with the Stars is ook dit jaar weer een groot succes. Hierbij willen we jullie informeren dat jullie in de top meest geboekte restaurants van deze editie staan! Onze gasten hebben duidelijk van jullie culinaire prestaties genoten en we zijn ontzettend blij en trots dat jullie onze gasten zo in de watten hebben gelegd! We hebben een prachtige oorkonde voor jullie gemaakt om te laten zien dat jullie tot de winnaars van Dining with the Stars behoren. Jullie kunnen in de bijlage de naam van het restaurant opzoeken en jullie eigen oorkonde bemachtigen.

Beste restauranteigenaar en team,

Wat een geweldig nieuws! De nieuwste editie van Dining with the Stars is ook dit jaar weer een groot succes. Hierbij willen we jullie informeren dat jullie in de top meest geboekte restaurants van deze editie staan! Onze gasten hebben duidelijk van jullie culinaire prestaties genoten en we zijn ontzettend blij en trots dat jullie onze gasten zo in de watten hebben gelegd!

We hebben een prachtige oorkonde voor jullie gemaakt om te laten zien dat jullie tot de winnaars van Dining with the Stars behoren. Jullie kunnen in de bijlage de naam van het restaurant opzoeken en jullie eigen oorkonde bemachtigen.


Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.